Auina atu le Suʻega
Aiga> Tala Fou> O le a le tulaga aoga o le masini malosi ata?
January 23, 2024

O le a le tulaga aoga o le masini malosi ata?

Faʻaloaloa ata tifaga (poʻo le afifiina masini) o se masini masini meafaigaluega faʻaaogaina e faʻapipiʻi ai oloa. O lona galue galue o le fausiaina o se puipuiga puipuia o vaega e ala i le afifiina o ata tifaga i luga o oloa.

E faʻapefea ona faʻaputuputu galuega i sitepu ia i lalo:
Aveese le: Muamua, o se fasi ata e aveese mai se lisi o ata tifaga. O lenei ata tifaga e masani ona i ai i le tumutumu o le masini ma fafaga le ata o mea e ala i se faʻaseʻe igoa o se fasi 'ave o se kiliva.
O le alu i le alu i luga: A maeʻa le ata i le pito i luga o le pito i luga o oloa, ua siʻitia atu i oloa e manaʻomia ona teu e ala i le faʻafetaui faiga.
Faʻatulagaina o oloa: A o le ata tifaga e alu i le itu o oloa, o oloa e tatau ona tuʻuina i luga o se tulaga o loʻo i ai i se faʻasologa poʻo le pamu o le oloa i le taimi o faʻatauga.
Faʻasolo ata faʻataʻitaʻi o loʻo suia: A o oloa ua faʻatumauina, o le ata na amata le ata, afifi le ata i luga o oloa. O le faʻavasegaina o le saoasaoa e mafai ona fetuʻunaʻi e ala i le faʻatonutonuga faiga.
stretch film machine
O ata tifaga o loʻo mimiti: O le ata o le ata e mafai ona fetuʻunaʻi masini e mafai ona fetuʻunaʻi le feteʻenaʻiga i le va o le ata tifaga o le ata. Ina ia mautinoa o le ata e mafai ona faʻapipiʻiina lelei i luga o le uta e aunoa ma le faʻamamaina,
Faʻamalama faiga fetuunaiga: Faʻamalosi masini ata masani e masani lava ona iai ni faʻafitauli o auala e filifili ai
Oti ma le faʻasaʻoina o le ata Tili: A maeʻa le ata tifaga i se numera o laina, o le okeni o le a tipiina le ata o le a paʻu i luga o le ata.

Faaiuga o afifi: A o oloa ua uma ona afifiina, o le system ata tifaga taofi taofi ma o oloa e mafai ona aveeseina mai le tulaga mo le sosolo.


O nisi tulaga masani o le sosolo ata tifaga: togi le togi o ata tifaga, semi-otometi strick masini, jumbo rotct scort masini, ma isi.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

Lisi o Mea e Faatatau Iloa
Contacts:Ms. Sorfeena He
  • Tel:86-0755-28160898
  • Imeli:sorfeena@clpmc.com
  • Tuatusi:No.9,ChuangYe R.d.The Third ShuiTian Comnunity,ShiYan Office,BaoAn District, Shenzhen, Guangdong China
Contacts:Ms. Candy Huang
  • Tel:86-755-33690288
  • Imeli:sales01@clpmc.com
  • Tuatusi:No.9 ChuangYe Road, the third industrial area ShuiTian, ShIYan street office, BaoAn district., Shenzhen, Guangdong China

Puletaofia © Copyright © 2024 CHANGLONGXING SCIENCE & TECHNOLOGY (SHENZHEN) CO.,LTD Ua taofia aia tatau uma.

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu